a pszichiáter nem sok lóvé, igazából párszáz Ft pénzkdobás a gyógyszerekre.
sztem a pszichológussal kevered, nem?
Attól függ, mire vagy félős?
Introveltált vagy? Nem szeretsz emberek között lenne? vagy mi?
Ez egy olyan lelki állapot, melyben a szakértő csak rávilágítani tud a kiútra, de végigmenned neked kell rajta.
Mindannyian mások vagyunk, máshogy vagyunk bekalibrálva. Én is félős voltam nagyon sokáigy de rájöttem, hogyha ez így marad, akkor egész életembe egy életképtelen magányos csődtömeg leszek. Szóval nyeltem egy nagyot és elkezdtem kialakítani az életemet.
Egyszerűbben jársz, ha te is megpróbálod magadtól.
Pszichiáter csak gyógyszereket ír fel, meg behív kontrollra. Még kórházban sem engednek elmenni hozzá. Egyszerűen mert erre nem létezik megfelelő gyógyszer.
Ha tényleg csak szociális fóbiád van, vagy akármilyen kisebb szorongásod, akkor pszichológushoz kell menni!
Kórházban erre is van lehetőség. Érdeklődj utána! De sokkal jobb, ha pl még iskolába jársz, akkor a sulipszichológus, vagy ha egyetemre, akkor mentálhigiénés szolgálat felkeresése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!