Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ti szomorúak lennétek ha nem...

Ti szomorúak lennétek ha nem lenne ez az oldal?

Figyelt kérdés
2019. máj. 9. 14:40
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Én azért használom, mert hihetetlen magányos vagyok plusz életem egy erőn felülien nehéz szakaszában vagyok. Folyamatosan küzdök, de már nincs reményem és fogytán az erőm. Pár éve olyan az életem, mintha egy magas, függőleges betonfalú "medencében" lennék bezárva és éheztetve.

Évek óta próbálok belőle kimászni. Eleinte még volt erőm és kevés volt a sérülésem, mégse sikerült kijutnom. Volt, hogy a tetejéig már eljutottam és onnan zuhantam vissza.

A mai napig rendszeresen megkísérlem a mászást, de már nincs erőm az éhezéstől, tele vagyok sebbel; már csak azt tudom elképzelni, hogy amennyiben kijutok, csak újabb betonfal vár. Eközben, ha segítségért kiáltok, általában nem hallgatnak meg, ha mégis, akkor az a válasz, hogy miért nem mászok, lusta vagyok, nem teszek a kijutásért. Holott egész nap folyamatosan csak mászok.

Őszinte leszek: jól esik kiírni az oldalra a nyűgömet. Jól esik, hogy kiadom magamból és a tudat, hogy valakik olvassák.

Segítséget jelentene, ha találnék valakit, aki hasonló helyzetben volt és kimászott, ha valaki biztatna, vagy akár olyat találnék, aki szintén nem mászott ki, de megtanulta elfogadni a helyzetet.

Ehelyett olyan szintű bántásokat kapok, hogy már csak emiatt az oldal miatt rengeteget sírok....

Egyszerűen abban a helyzetben vagyok, hogy a kutya nem is kíváncsi rám.

Régen kaptam támogatást, már semmit.

Tehát ezért hiányozna az oldal.

2019. máj. 9. 17:50
 12/12 anonim ***** válasza:
Nem annyira.
2019. máj. 9. 20:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!