Érdemes foglalkozni az önfejlesztéssel?
Figyelt kérdés
Érnek valamit az önfejlesztő könyvek? Van akinek sikerült könyv által változnia, változtatnia az életén?2019. máj. 8. 19:07
1/3 anonim válasza:
Persze,hogy van.
Sőt sőt inkàbb feliratnàm.
Persze nem egy könyvtől fogsz vàltozni,hanem folyamatosan kell csinàlni.
Èn tagja vagyok egy nagyon komoly klubnak ami mèlyebb mint bàrmelyik Brian Tracy,Szabò Pèter könyve,előadàsa.
2/3 anonim válasza:
Van aki könyv nélkül is tud változtatni, ha van min, és szükséges.
Én olvastam már 3 bűnszervezetekkel kapcsolatos könyvet, mégsem mentem ki Hollandiába csempésznek állni.
Ezek csak könyvek, amiket úgy írnak meg hogy eladható legyen olyanok számára akik maguktól nem tudják merre hogyan...
3/3 anonim válasza:
Leginkább azzal érdemes foglalkozni, mert mindennek az alapja.
Tudatosítsd magadban a rossz tulajdonságaidat és hiányosságaidat, majd dolgozz azon, hogy azokat jobbakra cseréld le, vagy azokkal pótold.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!