Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Programozó fiúkkal hol tudnék...

Programozó fiúkkal hol tudnék ismerkedni?

Figyelt kérdés
2019. máj. 8. 01:28
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
69%
Meg ha komolyan is gondolja, nem tudom, hogy milyen programozot erdekelne, mert nem tunik tul ertelmesnek. En tuti nem birnam opyan lany mellett, aki agyilag nulla. Bar azert van az a kulso meg penztarca) amiert mindketto fel vallalna kompromisszumot.
2019. máj. 8. 13:14
 12/22 anonim ***** válasza:
76%

"Engem vérbeli programozó érdekelne, nem csak tutyi mutyi aki ahello world-öt tudja megirni csak"

Mondja az, akinek annyi köze van a programozáshoz, mint nekem a szinkronúszáshoz. :D

2019. máj. 8. 13:15
 13/22 anonim ***** válasza:
41%
#11: nem kizárt, hogy komolyan gondolja, viszont hogy két mondatot nem lehet vele értelmesen beszélni, az is tény.
2019. máj. 8. 13:17
 14/22 anonim ***** válasza:

Drágám... már hogy ne lennél programozó?

Ja, hogy most éppen más munkakörben dolgozom? Miért, szerinted a programozó csak addig a napig programozó, ameddig programozói állása van, sem előtte, sem utána nem az? Megvan a programozói végzettségem, és mellesleg több szoftvert készítettem már megbízásra, mint amennyit te valaha készíteni fogsz. Kekeckedés helyett inkább tarts egy kis önvizsgálatot! Rinyálsz, hogy ismerkedni akarsz, tálcán jön a lehetőség, erre te ezen is rinyálsz?

Ja, és valóban, tényleg nem buktál ki egy egyetemről sem... csak felsoroltál hármat-négyet, amit otthagytál, és inkább mész helyette valami gyorstalpalóra.

Egyébként meg ne csodálkozz, hogy senki nem akar veled ismerkedni. Mint egy rosszabb fajta hárpia.

2019. máj. 8. 13:39
 15/22 A kérdező kommentje:

ATTÓL MÉG NEM VAGY SZIMPATIKUS.

Ne legyél már agyhalott leirtam miért hagytam ott, mellesleg költözés miatt voltam 3 helyen...

Soha nem buktam ki sehonnan se, ez is tök gáz, hgy ennyire értetlen vagy és még nekem kell magyarázkodni...

Ha én hárpia vagyok, te mi vagy, hogy nem birod elfogadni, hogy valakit nem érdekelsz?

2019. máj. 8. 13:58
 16/22 A kérdező kommentje:
Ha annyira programozó lennél akkor folyamatosan lenne munkád, vagy szarul végzed vagy itt hazudgálsz... ennyi
2019. máj. 8. 14:07
 17/22 anonim ***** válasza:
65%
TŰZIFA ELADÓ
2019. máj. 8. 14:08
 18/22 A kérdező kommentje:
nekem kell. xD
2019. máj. 8. 14:35
 19/22 anonim ***** válasza:

Szerintem egy kicsit lejjebb kéne adnod az igényeidből.

Hol írtam, hogy nincs folyamatosan munkám?

Ne haragudj, de egy informatikus nem fog olyannal leállni, akinek még a szövegértés sem megy. ;)

2019. máj. 8. 14:57
 20/22 anonim ***** válasza:
És amúgy mit kezdenél egy programozóval? :thinking:
2019. máj. 8. 15:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!