Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Hogyan tudom eldönteni, hogy...

Hogyan tudom eldönteni, hogy csak lusta, motiválatlan vagyok a programozáshoz, vagy tehetségtelen?

Figyelt kérdés

2019. ápr. 30. 16:57
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Garantálom neked, hogy tehetségtelen nem lehetsz. Nem tehetség kérdése, hogy valaki jó programozó-e vagy sem. A tehetség ebben a szakmában máshoz kell, más területekhez, de az csak az erőbefektetés kérdése, hogy mennyi idő alatt tudod megtanulni.

Nem tudom a részletek, ha nem autodidakta tanulsz, hanem oktatásban, akkor az is lehet a problémád, hogy az alapokat nem érted, így összefüggéstelen az egész. Nekem is ez volt sokáig a problémám.

2019. ápr. 30. 17:10
 2/3 anonim ***** válasza:
49%
Ahogy azt mondani szokás, a tehetség 90% szorgalom 10% adottság. Egyébként meg mit számít? Az eredmény ugyanaz lesz...
2019. ápr. 30. 17:16
 3/3 Szirty ***** válasza:
53%

"Nem tehetség kérdése"

Nincs tehetség, nincs program...

2019. ápr. 30. 18:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!