Titeket mi motivált, amikor elkezdtetek egy számotokra új idegen nyelvet elsajátítani? Inkább tanfolyamot választottatok, külön tanárt, vagy esetleg valami egyéb megoldást?
Régebben németet tanultam suliba de az nem érdekelt így nem is tudok annyira németül,aztán most újra meg próbálkozom vele de nem megy, jobban szeretném az angolt,így most az angolt kezdem tanulni, engem az motivál hogy be szeretném utazni a világot, míg némettel csak maximum itt európában tudok érvényesülni addig az angollal európán kívül is, volt már szerencsém messzebbre el jutni és azt kellet tapasztalnom hogy nem tudnak az emberek magyarul :-D szóval kell legalább az angol, mutogatni nem nagyon akarok állandóan, meg akarok ismerni külföldi embereket, engem ezek motiválnak, most szerencsére találtam egy oldalt amit neked is ajánlok ha angolul szeretnél meg tanulni könnyen gyorsan angolul YouTubeon, menj a lejátszási listába és kezdõ szint,miután elég kitartó voltam és mennek is a dolgok van egy szuperül beszélõ lányzó el megyek hozzá és veszek tõle leckéket.
Ha már megy az angol akkor jöhet a spanyol,ebben a nyelvben is azok motiválnak amit írtam ezen kívül szeretnék itt élni pár évet :-)
Képes vagy nyelvet tanulni csak légy kitartó és ne add fel soha sem, nekem például lassabban mennek a dolgok de csak azért sem fogom fel adni, mert ha valamit csinálok, akarok biztos vagyok benne hogy sikerülni fog, hajrá :-)
21F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!