Miért néz mindenki cigánynak?
Figyelt kérdés
Anyám magyar, fehérbőrű kék szemű, apám pedig bosnyák és ő eléggé sötét bőrű. Tőle örököltem a sötét bőrömet meg a sötétbarna hajamat, de a szemem az nekem is kék mint anyunak, meg nem viselkedek sose cigányosan, nem is nézek ki úgy. A szüleim se azok. Akkor miért csesztetnek folyton ezzel? Ilyen felszínes a világ, hogy csak a hófehér ember az ember?2019. máj. 7. 17:37
2/11 anonim válasza:
Le se sz@d őket, erősen mérsékelt érzelmi intelligencia kérdése, hogy valakit a külseje alapján ítélnek meg.
3/11 Csvalki válasza:
Nyugi, nekem mindkét szülőm magyar, fehérek. A családom minden tagja hófehér, csak én vagyok a fekete bárány. És engem is sokszor lecigányoztak. De igazából nem kell zavarjon, ha tudod magadról hogy nem vagy az. Mondd azt nekik, hogy nem csak barnabőrű cigányok vannak, sőt statisztika bizonyítja, hogy több a fehér cigány, szóval no para:)
4/11 anonim válasza:
Általában a közhiedelemmel ellentétben ilyesmit nem bőrszín, hanem szag után szokás megállapítani. Tisztálkodsz rendesen?
6/11 anonim válasza:
A smucigokat is lecigányozzák. Ha az vagy, ne csodálkozz.
7/11 A kérdező kommentje:
Se smucig se büdös nem vagyok xddd de köszi:D
2019. máj. 7. 19:03
8/11 anonim válasza:
Félig zsidó, félig cigány srácnak megtetszik egy bicikli a piacon.
De túl drága neki.
Megkérdezi az eladót: Ellopjam, vagy alkudjak rá?
9/11 anonim válasza:
A cigány kifejezés mióta kerülhet az Emberek kategóriába?
10/11 ZoltanAnglia válasza:
szerintem csak hulyeskednek amikor leciganyoznak. Ha tenyleg azt gondolnak az emberek rolad, hogy cigany vagy...akkor nemigen ciganyoznanak le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!