Névváltoztatási kérelemhez elég annyi indoklásnak, hogy mindenki cigánynak hisz miatta?
Figyelt kérdés
2017. máj. 18. 12:51
1/10 A kérdező kommentje:
Amúgy Dzsenifer vagyok.
2017. máj. 18. 12:52
2/10 anonim válasza:
Nem, ennél azért jobbat találj ki. Pl szeretnéd a családi hagyományok tisztelete miatt egykori üknagyanyád...
vagy erős érzelmi kötődésed vagy egy rokon/barát iránt, akinek utóneve...
3/10 anonim válasza:
Esetleg pl túl külföldies, és túl furcsán hat Mo-n; vagy esetleg mindenki megrökönyödve néz rád, amikor bemutatkozol; amúgy én nem értek hozzá, én csak tippeket írok; nem biztos, hogy jókat csak.
4/10 anonim válasza:
Igen elég. A cigányokat a hivatalokban is rohadtul utálják, ezért meg fogják érteni.
5/10 A kérdező kommentje:
Köszi!
2017. máj. 18. 20:41
6/10 anonim válasza:
Le is sittelnek rasszizmus miatt.
7/10 anonim válasza:
Ilyen név megváltoztatásához nincs szükség indoklásra :))))
8/10 anonim válasza:
Bocs; és mire akarod változtatni? Azt kéne indokolni inkább.
9/10 anonim válasza:
A dzsenifer tényleg ciggány név..
Jó döntés, hogy megváltoztatod.
Nem is illik hozzád, túl értelmes vagy ehhez a névhez és helyesen írni is tudsz.
10/10 anonim válasza:
A névváltoztatás mindenkinek szuverén joga, ezért nem kell túlspilázni az indoklást. Egy szimpla "nem tetszik" is elegendő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!