21/23 A kérdező kommentje:
woa, ennyi válaszra nem számítottam:D..
2019. máj. 8. 20:50
22/23 DamieN86 válasza:
Véleményem szerint egyáltalán nem gáz, hiszen ha vki kedveli a másik nemet, kortól függetlenül, s boldognak érzi magát, illetve jól, miközben vele van, akkor miért ne, bár óvatosan persze, a bizalom és az ismerettség fontos már jó előre, és ha a férfi e-téren normális, kedves, meg szinte minden téren megfelel a kedves leányzónak, akkor miért is ne, hiszen már csak nagykorú az a bizonyos leányzó, aki el, és el is fogja tudni dönteni, hogy ő kivel érzi jól magát, s hogy kivel szeretne lenni, persze természetesen normális határokon belül. (Írtam én ezt 33 évesen, akinek persze h tetszik egy 18 éves leányzó), senkisem egyforma, és senki sem tökéletes, sokszor pont a kor külümbség küszöböli ki mind ezt, és mutatja meg hogy 2 ember milyen magas szinten tudja élvezni egymás társaságát, és itt nem feltétlen a szex-re gondolok, na majd később még írok!...*
23/23 anonim válasza:
30 évesen nekem is 19-20 éves barátnőim voltak. MOst 35 vagyok és általában 23-24 éves az aktuális barátnőm. A korombeli hölgyek jó része kiégett, csalódott. Persze vannak olyanok is akik csinosak ennyi idősen is, de sajnos levakarhatatlanok. Hazaviszem, közlöm, hogy egy éjszaka erre üzenetdömping fogad. Kösz nem. Nálam a döntő a testiség ebben a témában. A 22-25 éves hölgyeknek a teste jóval feszesebb, stb., így nálam ők a nyerők. Az, hogy pár évtizede az a normális, hogy mindenki korabelivel kellene kezdjen még nem teszi normálissá a dolgot. A paraszt vett el korabelit. A gazdag paraszt és a művelt, végzett emberek mindig is tágabb keretek közt válogathattak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!