Ismerkedne 27 éves férfivel Open BSD operációs rendszert telepíteni, és használni képes lány?
Főleg rendszergazda lányok társaságát keresem, de teljesen rendben van olyan is aki csak natívan képes telepíteni és használni az Open BSD operációs rendszert, lehetőleg mind szerverre mind asztali számítógépre.
Budapest vagy annak környékéről várja az érdeklődőket egy 27 éves nőtlen, jó képű, fiatal férfi.
Írjatok nyugodtan privát üzenetet is, nem harapok! :)
Áh, hallod BSD-s fickó... a réteg rétege! :D
Talán még ha linux szervert mondott volna...
De azért szép próba!
Hű ha, rengeteg privát üzenetet kaptam, nem győzöm számolni, nem tudok mindegyikre azonnal válaszolni, kérlek nézzétek el nekem igyekszem majd minél hamarabb visszaírni.
További előny nálam, ha képes konfigurálni a Wine programot, hogy bug mentesen tudjon futni a princes of persia warrior within Windows rendszerre ír videojátékot.
#1 Hát igen nehéz kiválasztani a megfelelő partnert, ennyi jelentkező közül.
#2 Most ezt így nem tudom neked megmondani pontosan miért... Volt már pár barátnőm linuxos, OSX, windows géppel is, sőt dual boot-os is, de valahogy úgy egyik sem volt az igazi. Gondoltam lehet olyat kellene választani aki hasonló rendszert használ mint én.
#3 Nos, igen... A legutóbbi barátnőm is linuxos volt, elég talán vele tartott a legtovább, de hát sajnos nem volt az igazi és elég csúnya vége lett. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!