Szerintem egyáltalán nem.
18 évesen már eldöntheted, hogy kivel, hova szeretnél menni, és jobbesetben azt is meg tudod ítélni, kiben bízhatsz.
A 30 éves férfinak gáz igazán.
A 18 éves részéről inkább csak kíváncsiság.
6# Én 21 évesen azért nem jövök össze többnyire 18 alattival, mert óriási morális megkötéseim vannak amik nem engedik hogy fizikai kapcsolatot létesítsek egy 16-17 évessel ami még maximálisan elfogadott Magyarországon.
... csak nem tudok velük beszélgetni. Plusz teljesen máshogy éli meg a mindennapjait egy egyetemista és egy gimnazista...
Szóval ha látok egy velem egy korút egy 16 évessel nem irigységből mondom hogy gáz a fiú részéről, mert én is 16 évesekkel lennék.
Ugyan ez a 30as példára is. Nyílván szexuális értelemben izgató lehet, de akkor is a férfi részéről már inkább perverzió a lány részéről meg új dolgok kirpóbálása.
Meg igenis gáz ha egy 30 éves ilyen szinten van, mert a legnormálisabb nőket 20től 25ig lecsapják a piacról és utána elkezdődnek a megesküvések és nagy eséllyel soha sem fog magának megfelelő társat találni csak valamilyen megesküvéssel az opciói küzül a legjobbat ha szerencsés.
Így nagyon gáz az ő részéről.
Nem kötelező a házasság és gyerekek, de nem igazán tűnik boldog jövőnek egyedül megöregedni család nélkül és valószínűleg barátok nélkül is hiszen,
...van az a pont/kor az életben amikor az ember már nem barátkozik új emberekkel mert ott a család és eleve kialakult mély kapcsolatok ... azaz már nem keresnek új baráokat...
Ezért gáz és szomorú a 30 éves férfi részéről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!