Szerintetek ez mennyire egészséges?
Figyelt kérdés
Felkelés: reggel 9-10kor
Délután/koraeste kb 1-2 óra alvás
Lefekvés 1-2kor
2019. máj. 5. 17:03
1/9 anonim válasza:
Hát éjszaka elvére alszol 8 órát, úgyhogy miért ne. Kicsit irigyellek, hogy nem kell korán reggel kelned. :-)
2/9 anonim válasza:
El van csúszva kicsit, de jó. Kelhetnél 6-kor. Tehát 3-4 órával korábbra tolódhatna minden.
3/9 anonim válasza:
De ha nincs dolga reggel, akkor miért kelljen fel reggel?
4/9 anonim válasza:
Amíg eltartanak addig azt csinálsz amit akarsz.
5/9 anonim válasza:
Nekem kb 7-kor kelés, este 10-kor fekvés lenne az ideális, nappali alvás nélkül.
Kinek mi.
Van, aki ún. éjszakai bagoly, bár szerintem a mesterséges fény és a szupernormális ingerek tolják ki sokaknál a lefekvés időpontját. Szerintem nem ennyire éjszakai bagoly az emberek ekkora hányada.
6/9 anonim válasza:
7/9 anonim válasza:
Nem jó, felborul a biosz órája az embernek ettől.
8/9 anonim válasza:
Attól függ, ha nyugdíjas vagy akkor totál jó.
9/9 Doros válasza:
#7, mi borul fel? Neki az ő saját biológiai órája így működik. Nem kell mindjárt nyugdíjasra gondolni, sokan tudnak otthonról dolgozni, sok önálló munkakör létezik, ami nem függ össze a nappali ébrenléttel.
Ha senkit nem zavar vele és ki is alussza magát, akkor mi ezzel a baj?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!