Szüleimen kívűl senkivel nem beszélek nem mozdulok ki otthonról. Ez nem egészséges? 24F
Figyelt kérdés
2019. febr. 1. 07:13
1/4 anonim válasza:
A társalgási, kapcsolatteremtéssel kapcsolatos képesség is vissza tud fejlődni, ha nem gyakorlod. Egyébként is érdemes baráti kapcsolatokat kialakítani.
2/4 anonim válasza:
Egészséges vagy sem, én is ugyanígy vagyok, de így érzem jól magam. Ha veled is ez a helyzet, akkor ne változtass.
3/4 anonim válasza:
Nem jársz el dolgozni sem? Vagy otthonról dolgozol?
4/4 anonim válasza:
Bizony nem. Az ember társas lény arra született, hogy együtt éljen a többiekkel, elmondja a gondolatait, érzéseit. Nem létezik, hogy neked ilyenek nincsenek. A visszafogott indulatok előbb-utóbb robbanásszerűen törnek elő és nem tudni előre mit tesz tönkre maga körül.
Ismerek én is magányos embereket akik sohasem igyekeztek barátságokat építeni, egyikük mára elvaszítette a kontrolját, türelmét. Időnként elönti a f.s az agyát és ordibál össze vissza minden hülyeséget. Közlekedésben és ügyintézésekkor is szoktam találkozni kontroll nélküli alakokkal, róluk is azt szoktam gondolni, hogy valami búra alatt élnek és nem értik a világot maguk körül. Ezek persze szélsőséges esetek de aki kerüli a közösségeket idővel erre felé viszi a tendencia
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!