Mondjuk az is érdekes, hogy többen dohányoznak, de nem tudnak összedobni egy csikktartóra. :D
Vagy mindig ott a megoldás, amit a 8-as írt, zárható fém hamutartó, nagymamám el se indult nélküle otthonról. :)
2019. máj. 3. 09:23
12/19 anonim válasza:
10. Hát... Ez is csak téged minősít.
2019. máj. 3. 09:27
13/19 anonim válasza:
Nem bunkóság,ez egy rituálé.Hozzá tartozik a dohányzási kúlturához.Sose dobtam kukába,könnyen kigyulladhat.
2019. máj. 3. 10:11
14/19 anonim válasza:
Akkor vigyetek magatokkal valami fémdobozt, vagy bánom is én mit. De az hogy eldobaljak egyesek, szerintem gusztustalan. És akkor valaki elsziv napi egy dobozzal, és mind a 20 csikket csak dobálja, meg pöckölgeti... Sok primitív ember van, meg azok is akik a megállókban dohányoznak...
2019. máj. 3. 10:51
15/19 anonim válasza:
11: Nem a munkatársak dohányoznak. Csak szeretnek itt megállni random emberek az utcáról :) Nálunk tilos a dohányzás, és a cég jó hírének sem tenne jót, ha a munkatársak az ajtó előtt dohányoznának.
2019. máj. 3. 11:15
16/19 anonim válasza:
Érdekes, én szoktam túrázni 40-50 km távokat 10-12 óra időtartamban, de mégis elfér a táskában az üres zacskó, üres italos doboz, használt zsebkendő. Akkor nehogy már egy darab csikket ne lehessen zsebre vágni.
Persze, lehet hisztizni, hogy "nehogy már zsebre kelljen tenni". De viccesnek tartom, hogy a saját zsebét mindenki félti, mert hát koszos, büdös csikk, bezzeg a "köz" területeit gond nélkül szennyezi. Vagy ahogy előttem leírták, fém doboz, vagy bármi tároló, nem is értem miért nem terjedt el.
2019. máj. 3. 13:25
17/19 Metionin válasza:
Igen, bunkóság. Ez ugyanolyan szemetelés mintha a taknyos zsepit, csokipapírt, rágót stb. dobálná szét az ember. Fel kell venni és elvinni egy kukáig, ha én meg tudom ezt tenni a saját szemetemmel, akkor nehogy már egy csikket ne lehessen elrakni egy dobozkába és elvinni a legközelebbi kukához.
2019. máj. 3. 15:46
18/19 anonim válasza:
Értem, köszi a választ. Hát, így érdekes. :D
Na igen, mondjuk sokan nem képesek rá, mi sokat szedünk össze mások szemetéből túrázás alatt... :( pedig nem olyan megerőltető visszatenni a táskába a kiürült zacskót, palackot, ha már teli állapotban bírta cipelni az ember...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!