Ha egy férfival ismerkedem meg lehet kérni, hogy beszéljen magáról, ha elakad a beszélgetés? Nem bunkóság ilyet kérni? Vagy mást kérdezzek? Nagyon rossz vagyok ilyen téren az ismerkedések ELEJÉN (! ), utána már megy, csak az elején vagyok rossz.
Figyelt kérdés
2019. máj. 1. 15:24
1/4 nemaRendőrség válasza:
Ennél nincs rosszabb kérdés/dolog.
Beszélgetést folyamatosan terelni kell. Te feldobsz egy labdát ő visszaüti majd te.
De valószínűleg ő kezd mivel ő a férfi, neked csak vissza kell ütni a labdát úgy hogy tudjon rá válaszolni amiből újabb mondatok keletkeznek.
Eldöntendő kérdések amik nem vezetnek sehova, illetve mesélj valamit a legrosszabb dolgok
3/4 anonim válasza:
Nem tudom, miért lenne ez bunkóság vagy miért ölné meg a beszélgetést. Tőlem is kértek már ilyet, én is kértem már ilyet mástól. Nekem van is egy pár mondatos "csomagom", amit ilyenkor elő szoktam adni.
4/4 TappancsMancs válasza:
Általában jobb valami fonalat is adni neki, minthogy csak úgy magáról beszéljen. Már csak azért is mert ez részben fedi a nagyon jó kapcsolatokban felmerülő témákat, amit elsőre csak nem kérdezget az ember. Kérdezd azt ami érdekelne felőle, mondjuk mi a munkája és ha érdekes abba bele lehet menni, mert sok olyan munka van amiről alig tudunk valamit. De csak így, hogy beszéljen magáról azt tényleg ne, végül is nem pszichológusnál van. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!