Ha rosszat teszel másokkal, akkor azt előbb-utóbb valamilyen formában visszakapod?
Ugye ti is tudjátok,hogy ez hülyeség.Mármint,az nem lehet hogy egy aljas féreg ember szemét veletek.Aztán semmi.
Nem baj,ha nincs karma akkor a bosszú is megteszi.:-D
Ne nézzetek hülyének,de úgy gondolom,hogy ha nincs karma,akkor logikus,hogy saját kezünkbe kell venni az irányítást.
De az,hogy míg mi x ideig szenvedtünk,a másik meg csak úgy élte az életét az egy hatalmas NEM-NEM számomra.
De legalább én sem kaphatók majd vissza a rosszat...huhhhh most megnyugodtam.
Egy volt legjobb barátnőről van szó amúgy,aki elkezdett rólam pletykálni, elég szemét dolgokat.
Igen, mindenki visszakapja valamilyen formában.
Az önbíráskodás nem vezet jóra.
Ezen te már nem igen tudsz változtatni és a bosszú az már egy kicsinyes dolog felnőtt fejjel. Na de ha már csak a volt legjobb barátnő, akkor azt felejteni. Viszont ha nagyon távol lakik akkor meg pláne semmi értelme az egésznek. Viszont te legyél szerintem ennél azért intelligensebb, hogy nem süllyedsz le az ő szintjére. Hidd el mindig is voltak, meg lesznek is ilyen emberek a földkerekségen, és egy miatt sem éri meg bosszankodni, mert ha folyamatosan ezeken agyalsz, akkor erre fog rámenni szinte az egész életed.
"F".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!