Tényleg szégyen/ciki ha egy férfi takarít?
Figyelt kérdés
17/F takarítani szoktam, szeretem ha rend van körülöttem de megszoktam azt kapni hogy hagyjad had csinálja nőnek készül2019. máj. 1. 17:50
11/13 anonim válasza:
Én inkább alap dolognak mondanám.
Inkább a nagyra nőtt csecsemők "cikik", akik felnőttnek nevezik magukat, de anyunak vagy az asszonynak kell takarítgatnia utánuk.
12/13 anonim válasza:
Primitív ismerőseid vannak. Az ilyeneknek szoktam mondani, hogy "nem p1nával mosogatok, te is képes vagy rá".
13/13 anonim válasza:
Én is takarítok, fiú létemre... Nem érzem cikinek én is szeretem, ha rend van körülöttem. Ezt már nem akarom anyámra hagyni, mert így is sok dolga van neki :c. Meg mostmár átvállaltam tőle a felmosást és porszívozást is. Ma is örült neki, hogy kitakarítottam a szobám meg felmostam stb., mert így nem neki kellett... Sajnos apám nem segít kicsit sem, ő is azon van, hogy a nőnek a dolga a takarítás. 14/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!