Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Van olyan dolog (betegség,...

Van olyan dolog (betegség, stb), ami megakadályozott abban, hogy azt tedd az életben, amit szeretnél?

Figyelt kérdés

Én sajnos kiskorom óta dadogok. Voltunk vele logopédusnál, és javult az évek során, de... nem az igazi. Már nem kell pár nappal előtte gyakorolnom az elmondani kívánt szöveget, ha például buszjegyet veszek, moziba megyek, étteremben elmondani, mit szeretnék, de nem tűnt el teljesen.

Szívesen lettem volna például tanár vagy ügyvéd, nagyon tetszett a színházi élet is, de hát... Az irodalmat is szerettem régen, mindig irigykedtem azokra, akik versmondó versenyekre mentek. Még felsorolhatnék pár dolgot, amit szívesen csináltam volna, de egyértelmű, hogy nem lehet. Eléggé leszűkíti ez a dolog velem kapcsolatban a lehetőségeket. Még vitatkozni se tudok rendesen szóban, az istenért :D Pedig észbeli képességeim nem alacsonyak. Sajnálom, hogy így alakult, hogy velem van ez, de sajnos... ez van.

Nálatok van ilyesmi?

2019. máj. 1. 15:20
 1/1 anonim válasza:
Hasznos lenne ha az önértékelésed rendben lenne.A problémád nem betegség hanem állapot.Sokat segíthez nagyobb baráti kör,pszichológus.Én gerinc műtétből bénultam le ez alaposan felkavarta az életemet
2019. máj. 5. 21:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!