Nem tudok aludni, mit csináljak? 16/L.
Figyelt kérdés
2019. ápr. 30. 01:14
1/10 anonim válasza:
Újabb "életképtelenvagyoksegítsenvalaki" kérdés.
2/10 anonim válasza:
Én se aludtam egész éjjel és most nagyon szarul vagyok. :( Meg pár napja valamiért elég keveset alszom. Ma lehet én is Xanaxszal vagy Frontinnal fekszem majd le.
3/10 anonim válasza:
Volt egy időszakom amikor annyira stresszes voltam hogy napokig képtelen voltam rendesen aludni, max 1-2 órákat vagy annyit se, de sose jutott eszembe hogy ezt kiírjam ide. Juj.
4/10 anonim válasza:
Ha csak alkalmanként, akkor semmit extrát. Próbálj találni megoldást. Pl esti séta, szellőztetés, vagy ne vacsizz soktat, olvass elalvás előtt. Ha viszont hónapok vagy évek óta probléma, akkor alvásterapeutához érdemes elmenni. Ott kivizsgálnak.
5/10 anonim válasza:
ASMR videó, ha fogékony vagy rá.
En 10 perc alatt elalszom tőlük. :)
7/10 anonim válasza:
Este dugni kell egy hatalmasat hidd el tudsz aludni
8/10 anonim válasza:
Ha rendelkezesedre all iskolapszichológus, akkor esetleg látogasd meg. Ingyen van és biztos tud ajánlani valami szakaszerűt. Ha csak egyszer fordult elő akkor valószinűleg csak a hold miatt.
9/10 xid1 válasza:
Számolj el 2-3-ig! Nekem az mindig beválik! Ha mégsem, akkor fél négyig!
10/10 Sosetom válasza:
Sportolj rendszeresen, hidd el attól tudsz majd aludni. Boldogság hormont termel, kellően lefáraszt, kiegyensúlyozottabb leszel. Filmezés helyett inkább olvass.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!