24 évesen 20-nak érzem magam. Jól van ez így vagy ideje megkomolyodni?
Egyedül élek. Az előbb ránéztem a mosogatóra és környékére, ami tele van és csak rám vár, esdekelve néz rám a sok mosatlan.
Elnyúltam hason a földön félhangosan nyüszögve, hogy "anyunemakarokfelnőttlenni" - mondván az üres lakásnak.
30 múltam.
Van még kérdésed? :D
Dude, a kor nem számít. Annyi vagy, amennyinek érzed magad. Annyi a lényeg, hogy amikor kell, tudj felnőtt lenni. Azon felül viszont aki a társadalmi elvárásoknak akar megfelelni és pl 30 évesen érett felnőttet akar játszani, család meg felelősségvállalás meg komolyság, azok elvesztik a belső gyermeki énjüket, amelyik az élet színét képes adni és totál besavanyodnak.
Nem azt mondom, hogy az ember legyen non-stop éretlen idióta.
Csak azt, hogy sose felejts el játékosnak maradni, amikor megengedheted magadnak. (:
Én is 24 vagyok, de részben örök gyerek.
Viszont nem bánom, a hivatásom is ehhez kapcsolódik. :)
Nem kell mindenkinek búskomornak, károgónak, pesszimistának lenni. Attól még gondolkozhat valaki felnőttesen és lehet felelősségteljes, mert pl. gyerekes szokásai is vannak.
Amúgy ha valaki haverkodni, barátkozni szeretne, nyugodtan írhat. :)
24/N
ahogy 3-as írja, azzal semmi baj nincs, ha olyan szituációkban, amik megkívánják a komolyságot, el tudod végezni.
engem korábban egy ismerősöm szólt meg azzal, hogy én komolytalan vagyok, aki 27 évesen még mindig az anyjával jár ügyet intézni. :D ő pont ellenkezőleg, kifele mutatja azt, hogy ő már felnőtt, mert ugye ez a társadalmi elvárás, belül meg teljesen alkalmatlan az önálló életre...:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!