Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért kacagnak az emberek?

Miért kacagnak az emberek?

Figyelt kérdés
Múltkor is bevásárló központba mentünk, és majdnem minden második csaj megnézett és egyet kacagott vagy mosolygott, 1 órán át csak ez ment már ki akartam menni, hogy ne érezzem magam kellemetlenül, ma is megyek egyedül látom jön egy kocsi 2 csaj ül benne és néztek s kacagtak, nem tudom eldönteni miért, olyan szarul nem nézhetek azért ki, mert elég sokan mondják jól nézek ki meg ilyenek de még is kacagnak és picit rosszul esik, valami ötlet? 18/F
2019. ápr. 25. 02:51
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Én ronda vagyok,mégsem röhögnek rajtam a lányok. Sőt szeretik,ha kezdeményezek. Szóval biztosan nem amiatt mert ronda vagy. 18/F
2019. ápr. 26. 15:09
 12/12 anonim ***** válasza:
0%
Ez a "Magyarország szeretlek" elnevezésű műsor ÉLŐ reklámja lehet... (ezt tippelem én.)
2019. ápr. 26. 16:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!