Miért kacagnak az emberek?
Figyelt kérdés
Múltkor is bevásárló központba mentünk, és majdnem minden második csaj megnézett és egyet kacagott vagy mosolygott, 1 órán át csak ez ment már ki akartam menni, hogy ne érezzem magam kellemetlenül, ma is megyek egyedül látom jön egy kocsi 2 csaj ül benne és néztek s kacagtak, nem tudom eldönteni miért, olyan szarul nem nézhetek azért ki, mert elég sokan mondják jól nézek ki meg ilyenek de még is kacagnak és picit rosszul esik, valami ötlet? 18/F2019. ápr. 25. 02:51
1/12 anonim válasza:
Még nem tűnt fel, hogy a tizenéves lányok összevissza vihognak, mint az eszelősök?
2/12 anonim válasza:
nincs egy kis uldozesi maniad? nem hiszem, h egy pszichiater nem irna valamit a lapodra, ha elmeselned, h rajtad mindenki mindenhol kacag. 1-2 eset meg oke, de, h barhova mesz kinevetnek az mar gyanus. most vagy valami nagyon vicces rajtad, vagy valami komoly gikszer van nalad
3/12 anonim válasza:
Nem artana,ha egy teljesalakos kepet mutatnal. Abbol tobbet tudnank mondani.
4/12 anonim válasza:
Lehet vmi ciki volt rajtad, pl nem volt felhúzva a cipzár...
De szerintem túl sokat képzelődsz.
5/12 anonim válasza:
Velem is ez szokott történi, ez azt jelenti hogy rohadt ronda vagy.
6/12 anonim válasza:
Az #1-nek igaza van.
Ezek a fiatal lányok mindenen röhögnek.
Én már láttam olyat is hogy egy kutya ugatta a lányokat ők meg vihogtak rajta.
7/12 anonim válasza:
Ne ne hidd el, hogy mindenen röhögnek, én is rettenet ronda vagyok és rajtam szoktak röhögni, a jóképű vagy átlagos fiúkon nem röhögnek. Rajtad is röhögnek ezek szerint, tehát ocsmány vagy.
8/12 anonim válasza:
Miért akarod a kérdezőre erőltetni a hülyeségedet?
Ha egyátalán elolvastad volna amit írt, abban leírta hogy jól néz ki.
A fiatal lányok igen is mindenen vihognak.
Nagyon is ez a megfigyelésem.
9/12 anonim válasza:
Persze, leírta hogy jól néz ki...akkor az tényleg úgy is van.
10/12 A kérdező kommentje:
Hát max az instagramom privibe meg tudom adni... s ott meg mondjátok mi a helyzet .. de semmilyen üldözési mániám van, s nem csak tízen évesek röhögtek
2019. ápr. 25. 14:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!