Szerintetek vannak ezen az oldalon pozitív emberek is?
Figyelt kérdés
Nem sokszor vagyok itt , de amikor feljövök a kérdések 95%-a negatív, depressziós emberektől jön .. főleg két kategóriában. Már csak ezért is igyekszem kerülni ezt az oldalt már többnyire.2019. ápr. 23. 16:55
1/12 anonim válasza:
Láttam már olyan hozzászólást, amitől menten szivárványt kezdtem hányni. Szóval vannak, de nem sokan. Mondjuk annyira azért az élet sincs tele velük, nem is értem az okát...
3/12 A kérdező kommentje:
Legalább egy van :D
2019. ápr. 23. 16:59
4/12 anonim válasza:
Igen, vannak. Mi tartjuk a lelket a sok depressziósban.
5/12 Mélymagyar válasza:
Egy fecske nem csinál nyarat...szerencse bolond vagyok 😄
6/12 anonim válasza:
Aki pozitív és életvidám, az valószínűleg azért van, mert képes az egyéni problémamegoldásra, azaz csak ritkán van olyan kérdése, amit itt is fel kellene tennie.
Tehát a kérdezők közt emiatt nagy többségben vannak a depresszívek.
Szerintem. Vagyis én kb 500 választ írok mondjuk fél év alatt, erre jut egy kérdés kb 😃
7/12 anonim válasza:
Hát én nem nagyon szoktam kérdést kiírni, max. egészség kategóriában, ha épp beteg vagyok. Én pl. ellene vagyok a veszekedésnek és az offolásnak itt :D
8/12 anonim válasza:
Jelen. Én próbálok segíteni, azoknak akiknek úgy gondolom hogy tudok, hasznos tanácsot adni, motiválni hogy kicsit legyen élet az illetőben vagy kezdjen el a jobb útra térni. Van akinél sikerül van akinél nem, a fő probléma hogy sokan azt hiszik hogy mások tudják megváltani a saját életüket, de nem mert minden változást nekünk kell meghozni akárki akárhogy segíthet nekünk, ha mi nem vagyunk hajlandóak lépni. :)
9/12 A kérdező kommentje:
Utolsó..teljesen igazad van. Nem is értem ,hogy akik kiiírják hogy depressziós vagyok ..ez,az a bajom mit csináljak kérdéseket mit várnak.
Szerintem ezek az emberek nem is akarnak változni,csak egykis pátyolgatás kell az érzékeny lelküknek... hogy megnyugtassák maguk , ők nem tehetnek a dologról.
2019. ápr. 23. 17:35
10/12 anonim válasza:
Itt vagyok. Olyan pozitív tudok lenni, hogy megútálnak érte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!