Bevállalnád, hogy kapsz 1 millió forintot, ha cserébe 5 éven keresztül nem mehetsz strandra fürdeni?
Figyelt kérdés
2019. ápr. 24. 18:25
21/27 anonim válasza:
Akkor már én is kérem :D lassan 10éve, hogy nem voltam strandon
23/27 anonim válasza:
Naná. Sosem szerettem a strandot. Nem vagyok egy óriási fürdős / úszós típus... ha meg úszni támadna kedvem, akkor inkább vmi eldugottabb kis tó, vagy tenger/óceán, ha épp van rá pénz.
24/27 anonim válasza:
Nem.
Szeretem a strandot.
Maximum talán ha bevállalnék 1-2 évet, de 1 millió kevés lenne cserébe. Fordítsuk meg, mondjuk 1 évig nem megyek, ha kapok 5 milliót.
25/27 anonim válasza:
És mégis mi lesz, ha utána mégis elmegyek? Megkeresel és visszaköveteled a pénzt? Mert nem fogom visszaadni. :D
26/27 A kérdező kommentje:
5 év után mehetsz, tied a pénz.
2019. máj. 27. 12:36
27/27 anonim válasza:
OK. Mikor indul az óra?
(Visszamenőleg is ér? Kenuztam 5 éven belül, az nem fürdés, mert nem borultam :) )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!