Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Hogyan szerezhetnék gyorsan...

Hogyan szerezhetnék gyorsan 1,5 millió forintot?

Figyelt kérdés
Odáig vagyok a régi kocsikért ( az oldtimerekért) Találtam használtauton egy 1986-os jaguart. Kb szerelmes lettem csak nincs rá pénzem, de minden vágyam lenne. Pénzt kéne szerezzek rá. Lány vagyok ha ez számít bármilyen szempontból is

2019. ápr. 4. 14:03
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Ha en ezt tudnam akkor nem enne meg az ideg hogy meg mindig nem vettek fel sehova dolgozni es mar alig van penzem. Szerinted ez igy mukodik am?? Ha lany vagy akkor nyujthatsz szexuàlis szolgàltatàsokat, màs esélyed nincs.
2019. ápr. 4. 14:06
 2/17 anonim ***** válasza:
74%
Hány éves vagy? 15?
2019. ápr. 4. 14:10
 3/17 anonim ***** válasza:
83%
Lányok is tudnak bankot rabolni.
2019. ápr. 4. 14:11
 4/17 anonim ***** válasza:
100%
Elég sok cég foglalkozik személyi kölcsönnel, válassz közülük!
2019. ápr. 4. 14:11
 5/17 anonim ***** válasza:
100%
Vegyél fel rá hitelt aztán 1.8 millióból már a tiéd is. Mivel veterán így nem lesz nagy a fenttartási költség sem. Azt fedezi egy újabb 1.5 millós hitel. Ennyi ésszel kicsit még gondolkozni kellene tovább a dolgokon.
2019. ápr. 4. 14:13
 6/17 anonim ***** válasza:
Nyerj tippmixen 100 ezerből 1,5 milliót...15-ös odds, egyáltalán nem lehetetlen.
2019. ápr. 4. 14:13
 7/17 anonim ***** válasza:
100%

Vagy hitel, vagy a tested kezded árulni. Más nem igen van. De hogy a testeddel is keress 1.5 millát hirtelen ahhoz nagyon kellene tudnod valamit.

Hitel felvételhez is rendelkezned kell valamivel. Esetleg add el a cuccaidat.

2019. ápr. 4. 14:31
 8/17 anonim ***** válasza:

A, lehetőség : Elkezdesz spórolni, tulorazni, plusz munkát vállalni. Ha összejön az összeg, akkor elkezdesz kocsi után keresni.

B, lehetőség : hitelt veszel fel a kocsira. Ennek több fajtája van, függ attól, hogy mennyire vagy hitelkèpes.

Szerintem az A, verzió okosabb.

Plusz pénzt tudsz plazmaadàsbòl is szerezni, egy év alatt 250-300 ezret.

Illetve munka, munka, munka.

2019. ápr. 4. 14:34
 9/17 anonim ***** válasza:

1, Hitel. Ahogy a mondás is tartja, "gyors kölcsön készpénzben".

2, Rablás. Primitív de hatékony megoldás.

3, Dubajozás. 10k eurot lazán össze tudsz szendi 1 hét alatt, csak elég bevállalósnak kell lenni...

4, Munka. Csicska munkával 1 év alatt össze tudod szedni (ha másra nem költesz). Ez valószínű nem felel meg a gyors elvárásodnak. Normál szex munkával is negyed-fél év körül lehet számolni.

2019. ápr. 4. 15:41
 10/17 anonim ***** válasza:
eladhatod a veséd is... vagy az nem ér annyit? nem vagyok tisztában a vesék árfolyamával, valaki segítsen ki!
2019. ápr. 4. 17:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!