160 millió forint vagyon (ház, autó, kp) jónak számít 35 évesen?
Figyelt kérdés
Ha az ember 20 éves korától érte ezt el, a nulláról, támogatás nélkül...2018. nov. 8. 17:11
1/12 anonim válasza:
Jonak, de ezt tuti nem becsuletes uton szerezted, ha igaz ez egyaltalan.
2/12 anonim válasza:
Nem is írta oda, hogy róla van szó.
3/12 anonim válasza:
Ne is haragudj, de menj már a p***ába... Hogy lehet ilyet kérdezni, mikor fél Borsod megye közmunkából él? Mégis milyen válaszra vársz? ...hogy szégyenletes, vagy mit???
4/12 anonim válasza:
M8ndenesetre ha rólad van szó,biztosan kamu. Uhyanis ha ezt elėrted, annyira hülye nem lehetsz,hogy ne tudd a magyar melós mennyit keres havonta. Neked a 160 millához havi 888 ezerkell folyamatosan. Ės ebbe nincs semmi kiadás. Azaz havi 1 milla 15 ėvig.
6/12 anonim válasza:
Viszonyítás kérdése.
Bill Gateshez képest elenyésző, semmi.
Egy minimalbereshez képest: hatalmas dolog.
Ha ezt valaki eléri ilyen körülmények között, becsületre méltó.
7/12 anonim válasza:
Majd a bortonben lesz neked se...be kuki kerdezo. Elvezd amig lehet.
8/12 anonim válasza:
Svájban, ottani munkával? Mert az kb olyan mint ha egy magyar venne egy 20 milliós házat Magyarországon. Átlagos.
10/12 anonim válasza:
Gondolom ez nagyzolás akar lenni. Igen jónak számit, de az én társaságomban, és baráti körömben csoró, nagyon csoró vagy. En is 30 éves vagyok, de ismerősöm vagyonához még én is csoró vagyok.....
Tehát ja, magyar átlaghoz képest jónak számít.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!