A lányoknak van lábszaga?
"Nekem tényleg nincs, pedig sportcipőbe vagyok és izzad is, de szaga nincs szerencsére."
1.Azért, mert neked nem jó a szaglásod, még másnak jó.
2.A sportcipőben a legbüdösebb.
3.Az izzadás nem szagmentes, a te lábadon is elszaporodnak izzadás hatására a baktériumok, amik a kellemetlen szagokat előidézik.Te sem vagy steril, max. ha belefekszel autoklávba.
4.Eü-s vagyok, több tízezer ember fordult már meg a kezem alatt, de mindenkinek volt alapszaga, ami érződik mások számára.Ideig-óráig elnyomható illatosítókkal, de még azon is átjön.Ne áltasd magad.
Kedves 11. akkor gyere és szagold meg, egyébként más se érzi, hogy büdöd lenne, anyám se akarta elhinni, aztán megszagolta és rájött hogy tényleg nem büdös.
Ennyit a nagy eü-s tudásodról.
Tudod attól hogy te nem voltál a Marson még létezik...
Igen, tudjuk, te rózsaillatút szarsz, a segged is vanília illatú, meg a fingod is. Almás pite illatút okádsz, kókusz illatút büfögsz. Hagyjuk a mesét inkább. Anyádnak meg pont olyan a szar a szaglása mint neked. Egy család vagytok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!