Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányoknak miért jobb a helyzetük a szakitásnál (is)?
Sajnos nem születtem jó külső adottságúnak és emiatt ennek megfelelő bánásmódban is részesültem, ami miatt lelki nyomorék is lettem.
Nem nagyon tudok beleszeretni senkibe...vagyis lehet szebb csajokba (értsd: ÁTLAGOS) belezugnék, de azokat meg én nem érdeklem.
És együtt voltam hosszu időn át olyan lányokkal, akiket nem szerettem :(
És mikor ez már nagyon nyilvánvalóvá vált, akkor szétmentünk. Persze ez nagyon fájt nekik, mert ők szerelmesek voltak belém (jaaa, hogy csak azért tudnak velem lenni, mert szeretnek?:OO)
Szakitás után én találkoztam velük, volt akivel le is feküdtünk még párszor.
Vagy vágtam volna el minden kapcsolatot, hogy sirjanak 1-2 hétig, utána meg majd jön ÚGYIS másik pasi?:OOO
Nekem a kapcsolataim között több év volt, rendkivül sokáig kellett keresgélnem, mire találtam valakit, akinek kellek :(
És a szakitások fájdalma meg ÉVEKKEL később ér midnig utol engem, de ugye akkor rólam senki sem akar hallani. Bezzeg én anno jó fej voltam, hogy találkoztam a síró lányokkal, de ez el van felejtve?:O
frusztrálni akar téged , mert neki utána megint napsütés
ha igy van, nem is szeretett
ha nem , boszzúbol ez a viselkedés
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!