Ha egy nő szerint aranyos vagyok akkor a dolog esélytelen?
Próbálok megismerni egy hölgyet és mindenkinek azt mondja hogy aranyos meg cuki vagyok. Ha ezt komolyan gondolja akkor lehet belőle valami? Nekem olyan férfiatlan érzésem van így...
Válaszaitokat előre is köszönöm
Dehogy esélytelen! Bár való igaz, ha jobban megkívánna és beindulna tőled, akkor inkább az "édest" vagy "helyest" mondaná aranyos vagy cuki helyett.
Mondjuk azt sem tudom milyen ismerkedési periódusban vagytok, de ez nyilván némi távolságtartásra ad okot. Nem kell bepánikolni, 1000-ből 999 nőnél az elején aranyos vagy!
Ha később (mondjuk saccperkb. 1 év múlva) is inkább aranyos vagy, akkor szerintem veszett-ügy. Azt mondjuk hozzá kell tennem, hogy minden lánynál más, nem lehet kiigazodni rajtuk. :/
Ha valaki bejövős, én is szoktam róla mondani, hogy milyen aranyos meg cuki. De néha olyanokra is, akik nem bejövősek, csak van bennük vmi kedves.
20L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!