Itt GYIK en szokás lepontozni mindenkit csak úgy?
Figyelt kérdés
Rég voltam ezen az oldalon, több éve. Nemrég visszajöttem, hogy kiírjak egy kérdést és azt veszem észre, hogy minden válaszolónak, attől függetlenül, hogy mit válaszolt ilyen 26% os hasznosságot adnak. Sokan így szórakoznak? Esetleg versenyeznek a rangsorban és így próbálnak feljebb jutni?2019. ápr. 11. 22:55
11/12 anonim válasza:
Igen.
Vannak trollok,vannak érzékenyebb emberek,és vannak akik ezt vidítja fel.
12/12 anonim válasza:
Hajjaj, de még mennyire. Én meg vagyok olyan hülye, pedig itt igazán megtehetném, hogy szarrá pontozzak mindenkit, de valahogy elvből magam belső jóindulatúságára alapozva még soha nem pontoztam le indokolatlanul senkit. Pont a napokban tettem fel egy kérdést, úgy leoltottak, hogy csak kapkodtam a levegőt, egymást 100%-olták, mégsem húztam le senkit. Had örüljenek maguknak. Úgy voltam vele, ha megdobnak kővel, dobj vissza kenyérrel. Többször is válaszoltam, mint "A kérdező kommentje", totál udvariasan. Szerintem még az is bajuk volt, hogy nem bunkóztam vissza. Ezzel még jobban felhúzták magukat.:) Pedig a kérdésem valós volt, véleményt kértem csupán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!