Itt GYIK en szokás lepontozni mindenkit csak úgy?
Egyik miért vagyok lepontozva kérdésemre az alábbi választ kaptam:
"F@T@L_3RRORxoo89 vagy lehet látták korábbi kérdéseknél a válaszaid és elvből lepontoznak, ha meglátják a neved. Csak egy tipp, mivel belőlem is undort fejt ki ha meglátom"
https://www.gyakorikerdesek.hu/uzlet-es-penzugyek__karrier-f..
Szóval ja, szokás "elvből" :D
Lepontozás???
Én már fel sem veszem, amikor 0%-os a válaszom, annak ellenére, hogy konkrétan a munkámba vág a dolog, azaz abból élek, de ennek ellenére mások szerint nem úgy van. Szóval ez már fel sem tűnik.
Az viszont rohadtul feltűnik, és mások is irkálják, hogy teljesen normális, nem szabályszegő válaszok eltűnnek!!!
Utolsó igazad van.
Komolyra fordítva a témát a fentebbi poén miatt rámszállt egy kislány privátban.
Tehát leírom a komoly véleményem.
Feltesznek egy kérdést várva valami megerősítésre. Viszont, ha a válasz nem tetszik a kérdezőnek, vagy éppen az olvasónak, akkor megy a piros pacsi.
Inkább a szöveg szerkeszthetőségét tették volna lehetővé, mintsem ezeket a butaságokat.
Nekem volt egy még a színvonalat megütő elméleti kérdésem.
24 órát nem volt fent, mert a gyk moderátori szerint nem volt megfelelő. Semmi rasszizmus, semmi káromkodás, semmi uszítás nem volt benne. Párat béli keltem nekik e-mailen, ami igen csak a szabályzata ütközik és megkérdeztem, hogy ez mitől másabb. Se válasz, se az ide nem illő kérdések nem voltak ki törölve.
Tehát ez a le, fél pontozgatás is olyan, mint a moderátori hozzá állás. Egy vicc.
Bevallom én olyan vagyok akinél megesik hogy mindenkit lepontozok.
Hogy miért/mikor?
Nos én érzékeny vagyok arra ha egy szubjektív kérdésre jól válaszolok, de a véleményem nem tetszik mindenkinek ezért lepontoznak, szóval ha az én szubjektív véleményem "rossz" válasz a kérdésre akkor mindenki szubjektív véleménye rossz válasz a kérdésre és bum bum bum, már repül is a piros mindenkinek. Gyerekes és hülye hozzáállás tudom, de nekem valahogy elégtétel érzést okoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!