Miért szokás lepontozni egy teljesen jó választ?
Leendő jogászként gyakran válaszolok jogi ügyekre vonatkozó kérdésekre. Ám rengetegszer az amúgy teljesen helyes ( akár szó szerint idézett törvény részletet) válaszomat lepontozzák, néha 0%-ra is..
Ilyen a magyar? Ha nem a te véleményed már biztos hogy helytelen?
Csak szólok, hogy, ha lepontozol egy száz százalékosat, akkor hatalmasat esel az értékelési pontszámnál.
Ugyanígy, ha felpontozol egy nullásat.
Engem meg nem érdekel, hogy le- vagy felpontoznak.
Ha válaszolok, akkor segítő szándékkal teszem, igen-igen ritkán nem pontos a válaszom.
De ehhez érthetően, és információkat adva kéne kérdezni.
Na ez gyakran nincs így, ekkor a válaszom nem mindig pozitív, akkor lepopntoznak, de remélem legközelebb érthetőbb és némi információt tartalmazó lesz a kérdés.
Az első két pontozótól sok minden függ, ők határozzák meg, hogy hány százalékot kap elsőre a válaszod.
Egy nulla százalékosat senki sem pontoz szívesen fel.
Én csak akkor, ha az tényleg nagyon jó.
Amióta a családi kapcsolatok témakörbe is benézek, a stabil 80 százalékom esett vissza 72-e. De nem érdekel.
Az, hogy nekem más a véleményem valamiről, vagy más beállítottságú vagyok, még nem azt jelenti, hogy az enyém rossz. Ugyanúgy az övé sem biztos, hogy rossz. Csak máshogy szemléljük a dolgokat. Csak ők buták, és ezt nem képesek felfogni.
Mostanában itt csak ilyen életviteli kérdések vannak amiben nagyon megosztottak az emberek véleményei. Megkérdezik, hogy a külső vagy a belső számít egy emberben, akkor ha a külső akkor hogy vagy képes együtt élni vele, ha a belső, akkor igénytelen vagy, ha pedig mind2 akkor nem a kérdésre válaszoltál.
KB ez megy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!