Miért van az, hogy néhány választ nem lehet sem lepontozni, sem felpontozni, mert nem jelenik meg alattuk a három kezecske?
A válaszoló össz-százaléka akkor nincs kiírva, ha friss emberkéről van szó. A válasz százaléka akkor nincs kiírva, ha azt a választ nem pontozták elegen (nem tudom pontosan mennyi kell hozzá).
De mindkét fenti esetben van lehetőséged arra, hogy pontozd a választ. Ha nem látod a zöld-kék-piros kezeket, akkor az azt jelenti, hogy már korábban pontoztad. (Mert mindent csak egyszer pontozhatsz.)
Nézd meg legközelebb! ha már pontoztad akkor kivan irva hogy :Szerinted ez a válasz hasznos,Szerinted ez a válasz nem hasznos, vagy Szerinted ez a válasz félig
hasznos !
Nem tudom, mi az igazság, de azt biztosan állíthatom, hogy nem olyan válaszokról van szó, amiket régebben már pontoztam. A „friss emberkés” teória elfogadhatónak tűnik számomra, annyi változtatással, hogy az új felhasználók válasza alatt nem csak az
össz-százalék nem látható, de a színes kezecskék, illetve a behajtani tilos
táblácska sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!