Miért van az, hogy néhány választ nem lehet sem lepontozni, sem felpontozni, mert nem jelenik meg alattuk a három kezecske?
Én szerkesztek honlapokat, és bár nem ismerem a GYIK felépítését, de úgy tudom elképzelni az adatbázisból történő kiolvasást (én legalábbis így oldanám meg), hogy van a kérdés, annak van egy szerzője; van válasz, a válasznak is van egy szerzője és van egy kérdése, ahová tartozik. Na mármost, ha kérdés szerzője és a válasz szerzője ugyanaz a személy, akkor az a kérdező kommentárja, ergo nem jelenik meg a kezecske. Ellenkező esetben igen. (Az egyszerűség kedvéért nem tértem ki a már pontozott válaszokra, az egy újabb táblát kíván az adatbázisba.)
Most vagy kacifántosabban oldották meg és hibásan, vagy pedig tényleg vannak kiváltságosok (moderátorok (?)). Mivel ilyennel még nem találkoztam, kérdés, hogy ugyanazok a személyek-e - ha egy felhasználónak van kezes és nem kezes válasza, akkor a feltevésem alaptalan (vagy maga a válasz kiváltságos valamiért), ha következesen ugyanazok a felhasználók kéz nélküliek, az gyanús.
Azoknál a válaszoknál, amelyekről én beszélek, nem csak a százalékos arány nincs feltüntetve, de a színes kezecskék és a behajtani tilos táblácskák is hiányoznak. Ebből kifolyólag a 14-es hozzászólásban belinkelt példa csak részben, vagy egyáltalán nem lehet magyarázat a felvetett kérdésre.
A 15-ös kommentre annyit mondhatok, hogy rajtam kívül senki más nem használja a számítógépet, vagyis az elképzelés teljes mértékben valószerűtlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!