Miért kell megszületni életképtelen embereknek?
Én életképtelen vagyok, és nem tudom..
Akármennyire modern a társadalom, és próbálják elnyomni ezt a témát, az evolúció működik. Illetve működne, csak a nagy fejlődések miatt a gyengébb egyedek is tudtak szaporodni. Tudom, mert én is rossz géneket hordozok. Örökölt betegségek, problémák.
Ezeket örököltem: autizmus, epilepszia, elhízásra hajlamosság, alapból magas vérnyomás.
... Ha nagyon utána gondolok, rengeteg genetikai baj van a családban. Édesanyám nem tudott apám epijéről amikor khmm összehoztak engem, későbbi vizsgálatok bizonyították be (engem apám elhagyott).
Viszont pár rokonom bőven tudott a saját maga/párja örökletes bajairól, ennek ellenére vállaltak gyereket. Egyik sem élettel összeegyeztethetlen probléma, de hordozók lesznek a gyerekek és romlik az életszínvonaluk.
Ismerős fiának a kukijával volt probléma... Örökletes probléma... Oké, megműtötték, még rosszabb lett.
Ami még szörnyűbb, hogy bevállaltak még egy gyereket, szerencsére lány lett. DE UGYANÚGY HORDOZZA A BETEGSÉGET!!! Egy generációval később az a lány fog szenvedni a gyerek örökletes betegsége miatt. Mire jó ez?
Az orvostudomány egyre több olyat megment, akit a természet kiszelektált volna. Engem sem hagytak elmenni, gyorsan kikaptak anyámból császárral. Nyilván baromi elégedettek és büszkék voltak, hogy ők életet mentettek. Abba bele sem gondoltak, hogy milyen élet lesz ebből...
Ugyanez a sok teherbeesési problémával küzdőnél. A természet valamiért ott nem akarja a szaporodást. Tesznek rá, akkor is erőltetik. Persze a nagy nehezen összejött gyerek pici korában csodálatosnak és tökéletesnek van beállítva a szülei által. Később aztán belátják jobb esetben, hogy nagyon gáz. Rosszabb esetben homokba dugott fejjel tagadják, és nem értik, miért nem megy neki az élet.
Sima fogantatásból, problémamentes (nem csak annak hitt!) várandósságból és beavatkozás nélkül (oxy se!) zajló szülésből is lesznek "nyomik". Csakhogy elvétve. Nem annyian, mint most vagyunk és leszünk egyre többen... A természet bölcs. Hagyni kellene érvényesülni, különösen az ilyen esetekben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!