Mit gondoltok az "egyenlőség paradox"ról?
Jó ég, kajak azon lovagoltok, hogy kiemeltem az előttem szóló példáját? Persze hogy mindenki olyan szakmát választ, amit akar, és ez a része tényleg nevelés alapú. De hogy mennyire lesz könnyű/nehéz dolga, azért abba már beleszól a genetika is. Mehet nő bányába is, csak a fizikuma miatt nem lesz annyira egyszerű dolga és ha terhes lesz, nem dolgozhat. A férfinál ilyen nincs. És ezzel nincs semmi gond, ettől egyik se kevesebb a másiknál. Csak MÁS. Tehát, nem egyenlő mindenben. Mint mondtam, semmi gond ezzel, csak el kell fogadni. Semmi nemi alapú dolog nem jogosít fel egy embert a másik ellen semmire.
Viszont az emberi hülyeségnek nincs köze a kromoszómákhoz. Engem támadtok, holott simán látni, hogy a valódi, mindkét fél számára egészséges egyenlőség mellett állok.
Egyszer csak megtanulom, hogy a mai hiperérzékeny és szellemileg szegények által uralt világban ne nyissam ki a pofám.
Nem kell foglalkozni a feministákkal, ez egy olyan jelenség, ami nem viszi előrébb a nők problémáit. Sőt.
Puffogjanak magukban, de lehetőleg ne csináljanak semmit, mert ártanak vele a többi, normál nőknek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!