Nektek nincs tele a t**ötök a kéregetőkkel?
Így van. Bár a munkahelyem előtti téren is van néha fesztivál - pl. mikor nyitva van az ablak az irodában, és hallatszik be az anyázás, kiabálás. Azt, hogy hálózathoz tartoznak-e nem tudom, én leginkább egyszerű alkoholista csöveseknek gondolom a legtöbbjüket.
Aki a védelmükbe vette őket, azoknak mondom, hogy a cigi azért lóg a szájukból, arra azért van pénz akkor is valahonnét. Nem egy szál cigit vagy ilyet kért, hanem pénzt.
Amúgy meg legszívesebben elküldeném őket tudjuk hova, csak az tart vissza, hogy nem tudom vannak-e neki “ugrásra kész” cimborái :)
Arról nem is beszélve, hogy itt is leírták, hogy élelmiszert el se fogad. Na vajon miért...
azzal van a tköm tele (pedig lány vagyok vagy mi a vész), hogy megyek az utcán bármilyen nagyvárosban ezen a világon, és minden sarkon nyöszörög valaki csak hogy rossz lelkiismeretet próbáljon nekem csinálni.
ha csak a kávézóig megyek el a tömegközlekedéssel, oda-vissza vagy tíz kéregetővel találkozom, ha mindegyik csak egy százast kap (amiért utána acsarog, hogy mégis hogy képzelem hogy csak ennyit adok), akkor egyből eltapsoltam ezer forintot a semmire. az az órabérem lenne kb, ugye? (már nem Mo.n élek, nem tudom már mennyi a diákmunkás órabér.)
bármilyen meglepő is, én is pénzből élek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!