Nektek nincs tele a t**ötök a kéregetőkkel?
De nekem is elegem van. Sajnos szegény és kéregető ember mindenhol van.
Most költöztünk borsodból vas megyébe. Azt hittem itt nincsenek kéregetők.
Anyáék a kocsiban hagytak engem, mert már nem akartam bemenni a tescóba.
Meleg volt, nyitva hagytam az ajtóm és nyugodtan telefonoztam.
Mire egyszer csak az ajtómban állt egy kéregető. De szerintem hajléktalan is volt.
Csak állt velem szemben és nem tudott megszólalni, idős volt es ijesztő. Még az ajtót se tudtam bezárni, mert belülre állt hozzám teljesen közelre.
Mondom ha ez valamit akar nem is tudok tőle menekülni meg rácsapni se az ajtót, mert ott áll.
Tudom, hogy egyébként ártalmatlanok.., de akkor is. Szerencsére megértette, hogy nincs nálam pénz... és elment.
Szóval nekem is elegem van belőlük, a szívbajt hozzák rám sokszor.
Ahhhh problémák bmeg....
Nem nincs elegem, sajnálom őket és egyben örülök hogy nem osztozom a sorsukon.
#3. nem ítélkeznék én felettük, ha a kéregetők 98 %-a, aki eddig megtalált, nem kamukéregető lett volna.
Szemtanúja voltam, amikor végig kéregette a villamost a "szegény" "éhes" mankós, aztán amikor leszállt, mankó eldob, adta a jattot a főnöknek. Ezek hálózatban nyomják.
Másik: jáj, a gyereke/férje/anyukája/kutyája itt meg ott van kórházban, adjunk már neki útiköltségre. Eltelik fél év, ugyanezzel a szöveggel megtaláltak. Legalább találnának ki időnként mást, hogy hihető legyen.
De olyanról is hallottam, hogy nem pénzt adtak a kéregetőnek, hanem szendvicset, az meg kedves szavakkal jó messzire eldobta, mert a szendvics se nem iható, se nem bódít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!