Szerintetek van arra remény, hogy a halálom után
normális emberként szülessek újra?
Figyelt kérdés
Mármint a mostani életemhez köthető tudatom biztosan elveszik, de szerintetek lehetséges, hogy mégis valahogy a lelkem egy normális emberi testbe kerülve normális életet éljen? A mostani életemet nem akarom már tovább folytatni, ezért vetődött fel a kérdés, hogy vajon megtörténhet-e. Normális emberként élni, normális testben, normális gondolkodással, normális vágyakkal, normális fiatalkorral, normális felnőttként, tehát ahogyan mindenki más él, aki nem egy defektes szerencsétlen. Jobban belegondolva, már az nagyszerű lenne, ha csak normális emberként végigsétálhatnék az utcán, miközben tök normális életet élnék.
Nos, nem. Ha félbe hagyod a karmád, a sorsod, akkor a kövi körben még rosszabb lesz.
Engem, míg hittem, ez tartott életben. Most már csak a félelem attól, hogy elcseszem valahogy, és nyomorékként, de ép tudattal kell folytatnom.
2019. ápr. 1. 16:42
2/10 anonim válasza:
Ne vegyél rá mérget.
2019. ápr. 1. 16:48
3/10 anonim válasza:
Ha pl öngylikos lesz valaki akkor az nagy bün és ezért a következö életed ennél sokkal rosszabb lesz. Àllitólag. Ha hiszünk a karmàban akkor azt tudom mondani te màr most is bünös vagy, valami elkövettél ezért kaptad ezt. De ennél még van sokkal rosszabb is.
2019. ápr. 1. 16:54
4/10 anonim válasza:
Tanulj meg leszarni mindent ami bánt. Sokkal boldogabb leszel. Az én életem sem egy tündérmese, de megtanultam mindent leszarni. A kérdés meg szerintem baromság, nem hiszek benne.
2019. ápr. 1. 16:56
5/10 anonim válasza:
Az élet egyetlen dolgot tanított meg nekem. Hogy _mindig_ lehet rosszabb.
2019. ápr. 1. 16:56
6/10 anonim válasza:
Nem születsz újra, hiába akarsz ebbe kapaszkodni. Egyetlen életünk van, abból kell kihozni a legtöbbet, mert nincs második esély.
2019. ápr. 1. 17:41
7/10 anonim válasza:
Ja. Nyilván.
Ebben a témában is csak olyantól fogadok el választ, aki már meghalt. Ja, hogy azok nem beszélnek? Akkor nem lehetünk 100%-ig biztosak _semmiben_.
De azért kedves tőletek, hogy valakinek a hitét gyilkoljátok, miért is ne. Attól még, hogy ti földhöz ragadtak vagytok, miért kell mindenkinek annak lenni?
2019. ápr. 1. 17:43
8/10 anonim válasza:
Nincs semmi bizonyíték arra, hogy a halál után lenne bármi. Az ellenkezőjére viszont számtalan.
2019. ápr. 1. 20:36
9/10 anonim válasza:
És azokkal mi van, akiket a halálból rángattak vissza? Közvetlen környezetben is akad egy. Elég érdekesek mondott.
Ettől független senki utolsó szalmaszál hitét nem szép dolog megtépni. Vagy ha ilyen vagy, menj és szólogass be a kereszténynek, a buddhistának, a muszlimnak is.
2019. ápr. 2. 04:05
10/10 anonim válasza:
De a karma szerint ha ebben az életben jól teljesitesz akkor fejlodsz, fentebb lephetsz majd. Szoval a kerdesre valaszolva elobb utobb lehet normalis eleted is.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!