A mai tizen-huszon éves fiatalok miért undorodnak az olyan ételektől mint pl körömpörkölt, szalonna, véreshurka és társai, miért lett ez ekkora divat?
Én például nem undorodok tőlük,nagyon is szeretem :-)
Már ha nem vagyok öreg 21F
Ezek közül csak a szalonnát szeretem, bár én elég válogatós vagyok.
18/L
Véreshurka már gyerekként sem ízlett, az azóta sem megy le.
A szalonnák többségével nincs bajom, ahogy a tepertőt is megeszem ha finom :)
Körömpörkölt, kocsonya és pacal... nem. Egyszerűen képtelen vagyok megenni a zselé állagú kajákat, sütin sem tudom.. hányingerem van tőle.
Mielőtt azt mondanám nem ízlik/fujj/rossz és társai.. meg szoktam kóstolni, s nem csak rámondom. Viszont, ha valaminek nem tetszik az illata, azt megkóstolni sem szoktam, mert rosszul leszek tőle.
N
Én ezek közül csak a szalonnát szeretem, de azt is csak kis adagban, mert a sok zsírtól hasmenésem van. Véreshurkának nem jön be az íze, de ha nagyon éhes vagyok akkor megeszem. Körömpörköltöt tavaly próbálták rámtukmálni mamámék, hogy milyen jó is az, pedig mondtam hogy hányingerem van a szagától. Ez nem volt elég meggyőző a számukra, így megkóstoltam ha már ennyire szeretnék. Mikor a hányásomat mosták fel a földről szerintem rájöttek hogy nem viccből mondtam hogy hányingerem van tőle.
19/F
Én szeretem mindet, csak a szalonnát nem de az kiskori rosszélmény miatt...a koromat nem mondom meg, de jóval fiatalabb vagyok, mint az eddigi válaszadók😊
Egyébként én azt vettem észre, h a környezetemben nagyon szeretik az ilyen ételeket, úgyhogy nagyon meglepődtem ezen a kérdésen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!