Mi az oka annak, hogy az àtlag feminista élőben csendben van, és a neten kezd el kampànyolni?
Női ismerőseim (kolléga, osztàlytàrs, baràtnő, csaj haver) mind szembehelyezkedik vele, vagy nem foglalkozik a témàval. A csalàdom nőtagjai azt sem tudjàk mi az.
GYIK-en viszont meg egy màsik helyen làttam feministàt, pl. itt is a csajok többsége az, kampànyolnak rendesen, persze anonim módon.
Miért?
Micsoda rejtély... x)
Élőben én sem megyek neki a csöcsömet stírölő fhaszkapalnak, online viszont nyugodtan leírom egy ezzel kapcsolatos kérdésre, h undorít, ha a csöcsömet stírölik. Szted miért...? Gondolkozz... -.-‘
1-nek.
Nem a szélsőséges feministàkra gondolok, hanem az àtlagra. Teljes csend van, pedig két olyan osztàlyba is jàrtam, ahol én voltam az egyetlen pasi. Volt ott minden, a modeltöl kezdve a focista baràtnőig, feminista nem.
Meg sehol se talàlkozol velúk, cska itt.
Miért?
Videok meg cikkek alapjan amit olvastam, durva a feminizmus, xd
De ma Facebook-on üzifalra kiirom, h a több szàz csaj ismim közül az vki?
Am exem lehet az volt, mer egyszer majdnem megvert, mikor felhúztam xd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!