Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Hol tudok ismerkedni kis...

Hol tudok ismerkedni kis városban?

Figyelt kérdés
Tudom, elmehetnék sportolni vagy foglalkozásokra, de elég introvertált vagyok hozzá:D 16/l

2019. márc. 23. 13:21
 1/2 anonim ***** válasza:
Akkor marad a jó öreg internet, de gondolom ott se jobb, a te esetedben, elég nehéz megnyílni, zárkózott is vagy, alig tárulkozol ki, nem vagy egy nyitott könyv sokak szemében, de ha lenne olyan baráti köröd, akkor biztos kellemes társaság lennél, én nem mennyire vagy az, de mégis érdemes a suliban, rendezvényeken, program fesztiválon, akár koncerten, ilyen kisebb rendezvényen, de leginkább suliban van nagyobb esélyed.
2019. márc. 23. 13:32
 2/2 anonim ***** válasza:

így van, ott a suli. a fő probléma a magas elvárásokkal vannak szerintem magaddal szemben és így rágörcsölsz az egészre.

nincs ilyen, hogy "így meg így kell barátkozni", ez jönni fog magától, akkor is, ha te visszahúzódóbb vagy másoknál.

azzal, hogy valakinek megfogadod a tanácsát, és erölteted, abból nagy eséllyel csalódás lenne...nem biztos persze, de mivel tisztában vagy azzal, hogy te milyen vagy, próbálod másnak mutatni magad, hogy vonzóbbnak tűnj, ez viszont nem fog a végtelenségig menni.

2019. márc. 23. 14:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!