Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hol lehet ismerkedni egy...

Hol lehet ismerkedni egy vidéki városban? Milyen tippjeitek lennétek?

Figyelt kérdés

Fiatalos srác vagyok és teljesen el vagyok keseredve mert én nem járok diszkóba és eléggé otthonülős típus vagyok mikor nem dolgozok.Munka mellett tanulok és jelenleg senki sincs az életemben pedig nagyon hiányzik valaki.De nem tudok senkivel sem elmenni sehová mert Pesten tanultam és itthon vidéken nem igen maradt senki.Vagy külföldre mentek vagy már családjuk van.A munkahelyen meg olyan kollégák vannak többnyire akik szintén családosak.Szóval hogy találjam meg az én szerelmemet?Könyvtár? Vagy egyedül üljek be egy kávézóba? Vagy nem tudom. Az internetes párkeresést kizárom mert abban nem hiszek. Lassan 30 leszek. Volt már párkapcsolatom,de vége lett 4 éve és azóta senkim sincs. Nem vagyok rosszképű és nem is vagyok tanulatlan, de nekem úgy tűnik, hogy a lányoknak én nem kellek úgy egészében.Valami gond van velem már azon gondolkodok,de vajon mi?

Köszönöm előre is a válaszokat.

További szép napot mindenkinek!

2015. máj. 1. 10:57
 1/1 To7ka ***** válasza:
Korrekt kis kérdés!:) Fordítsd meg a sorrendet, barátokkal kezd! Kell egy hobbi, vagy egy csapatsport. Esetleg ha nyitott vagy egy törzshely, pl én egy olyan teázóba szerettem járni, ahol szerveztek különböző esteket (zenés, társas, bemutatós, stb). Ilyen helyeken kezd, ahol kialakulhat egy társaság, vagy csatlakozhatsz egybe.:) Utána ne kezdj ki az első lánnyal, szintén ismerkedj, nyiss, barátkozz. Ha a legelső lánynál leakadsz akivel váltasz 2 szót, és nem jön össze, akkor azt a baráti társaságot kb ki is lőheted, és mehet újra elölről. Ismerkedj minél szélesebb körben!:) Ha szegedi vagy vendégem vagy egy sörre!!:D
2015. máj. 1. 11:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!