Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért nem akarnak a lányok...

Miért nem akarnak a lányok ismerkedni? Mi bajuk van azzal, ha egy fiú rájuk ír fb-n, vagy épp megszólítja őket az utcán bárhol a városban?

Figyelt kérdés

Nekik sehol sem jó az ismerkedés, komolyan, ha találok egy lányt, aki elfogad így, ahogy vagyok összeteszem a kezem, ez már vicc, hogy más ronda, igaz jó magas, is simán fog csajt, én meg mindtől azt kapm, hogy ronda-ronda-ronda-ronda-ronda-ronda-ronda-ronda-ronda-ronda-ronda-ronda-ronda-ronda-ronda-ronda-ronda-ronda-ronda-ronda-ronda-ronda-ronda-ronda-ronda-ronda-ronda-ronda-ronda-ronda-ronda-ronda-ronda-ronda-ronda-ronda-ronda-ronda-ronda-ronda-ronda-ronda-ronda-ronda-ronda-ronda-ronda-ronda.

Már kezdek beleőrülni ebben, gondolkozom a prostizáson is, de szerintem az se tenne boldogabbá, hiszen nem saját erőből szerzem be a lányt magamnak. :/

2014. jún. 24. 21:53
 1/7 anonim ***** válasza:
ha nemjössze be nekik azzal nemttudsz mit kezdeni
2014. jún. 24. 21:56
 2/7 anonim ***** válasza:
szar az élet :(
2014. jún. 24. 21:56
 3/7 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy?
2014. jún. 24. 22:00
 4/7 A kérdező kommentje:
De az milyen már, h minden lány szerint ronda vagyok? Én még életemben nem láttam ilyet, ás ronda srác is talált lányt, akinek bejött, én meg már nem is tudom jó sok éve, hogy egyáltalán volt lány, aki magától kezdeményezett, én meg hiába kezdeményezek folyamatosan lelkesen, kitartósan semmi, mindneki durván bánik velem, nem értem miért, volt, hogy kép nélkül próbálkoztam úgysem lett jobb eredmény. De igazából, ha képet mutatok mindenki eltűnik, ha élőben próbálkozom, akkor meg lekoptatnak többnyira van barátom meg kedves vagy, de nem, mert van barátom meg nem érek rá, meg hagyjál már, meg mit akarsz te kisgyerek megy a franc se tudja már milyen hülye indokokkal, de beleőrülök már ebbe! Semmi önbizalmam már egy ronda lettem a sok elutasítás miatt. :(
2014. jún. 24. 22:00
 5/7 anonim válasza:

Hééé ne aggódj:) Majd jön valaki, aki magadért szeret. Olyannak, amilyen vagy. Lehet bénának meg nyálasnak hangzik, de igaz;)

És mindenkinek más az ízlése. ami neked szép, az lehet másnak csúnya.:)

Ne add fel! Ha nem kezdesz el egyből nyomulni a lányokra, hanem kedves vagy velük, jó fej, meg megnevetteted őket, akkor úgyis lesz, aki teljesen beléd esik.:D De ha nyomulsz is, azért ne a nap 24 órájában. Mert az baromi idegesítő;)

Csak legyél türelmes:)

2014. jún. 24. 22:33
 6/7 A kérdező kommentje:
Hát ha már egy szia is nyomulásnak számít, akkor tényleg nemtudom hogyan kéne ismerkednem lányokkal.
2014. jún. 24. 22:36
 7/7 anonim ***** válasza:
Kitartás! :) Lehet nyálas, meg elcsépelt, de hidd el, megjön majd az igazi. Aki ilyen bunkó veled, az nem érdekli meg, hogy egyáltalán meghalld amit mond. Sajnos a mai világban sokmindenkinek a pénz meg a külső a fontos, pedig igazán egy férfit szerintem az esze, a modora, a humora, a sármja tesz vadítová! :) Persze tudjon felöltözni, meg legyen tartása is, de igazán a szeme árul el róla sokat. Ez csak magánvélemény, lehet követ vetni rám, de én így állok a férfiakhoz! :)
2014. jún. 25. 12:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!