Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Sokan vannak, akiknek nem úgy...

Sokan vannak, akiknek nem úgy alakult az életük, mint szerették volna? Ti hogy dolgozzátok fel?

Figyelt kérdés

Fiatalon szerettem volna gyerekeket, nagy családot, minimum 3at. 35 éves nő vagyok és sehol nem tartok. Végig kapcsolatban éltem, de se házasság, se gyerek. És fogalmam sincs, mit hibáztam.

Hogy kell ezt feldolgozni? :(

2019. márc. 22. 20:24
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó! Csak sajnos az ezzel a baj, hogy a férfiak jellemzően nem ilyen őszinték.

Vagy nem mondják meg hogy nem akarnak és húzzák az időt, mert nekik így kényelmes, vagy maguk sem tudják, mit akarnak.

2019. márc. 22. 22:17
 12/14 anonim ***** válasza:
67%

Teljesen ellentét az életem annak, mint amire mindig is vágytam, olyan már sosem lehet, nem tudom sem feldolgozni, sem beletörődni, de azért az öngyilkosság néha felmerül bennem... (nekem pont azzal siklott ki minden, hogy gyerekem lett, pedig sosem akartam)(

32N

2019. márc. 22. 22:20
 13/14 anonim ***** válasza:
Szerintem a legtöbb embernek nem úgy alakul az élete, ahogy szerette volna.
2019. márc. 30. 15:19
 14/14 anonim ***** válasza:
Szerintem ess teherbe! Bárkitől. Még ma.
2019. szept. 15. 08:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!