Mit tegyek ha nem motivál semmi?
Még tanulok, de ott se motivál semmi, sokszor lógok mostanában a gimiből is sajnos. Épphogy átcsusszanok egyik osztályból a másikba. Az élet területén se motivál semmi, hobbim nincs. Tudom, hogy rossz életem lesz ha nem tanulok, nem kell felvilágosítani, de nincs semmi ami motiváljon, még ez se. Néha még az ágyból felkelni se bírok, legjobb lenne megdögleni...vagyis így érzem sokszor.
Nagyon szeretnék értelmet az életemnek, de amilyen motiválatlan vagyok szerintem sose lesz.
Volt valaki hasonló helyzetben és kilábalt belőle?
Köszi a válaszod...nos, de te legalább odateszed magad a négyesért.
Én is 18/lány vagyok, jövőre érettségizek, de fingom sincs hogy sikerül-e majd. Jelenleg szín kettes vagyok...már elcsesztem a jövőmet, élni sincs szinte kedvem.
Kedves válaszadó, ezzel nem vagy egyedül. Én is életképtelen vagyok. Nálam meg azért ez nem annyira vészes, boltba elmegyek és egyébb helyekre, de ha kidobnának a világba a szüleim nélkül én se bírnék megélni....
Azt mondom, mivel te jó tanuló vagy, így biztos, hogy tovább mehetsz valami értelmes szakra, egyetemre és azalatt, ott is bírsz majd önállósodni. (:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!