Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért van az hogy Diana...

Miért van az hogy Diana hercegnőt szeretem, de Meghan hercegnőt viszont ki nem állhatom?

Figyelt kérdés
Annak idején nekem nagyon tetszet Diana stílusa,meg a kisebb-nagyobb szabály szegései,de én viszont Meghant ki nem állhatom,föleg amikor szabályt szeg. Nekem olyan fura... mintha csak utánozni szeretné Dianát. Szerintem jól jönne egy kis reform a királyi családba,de amit Meghan csinál az szerintem csak egy ócska Diana utánzat. Nektek erről mi a véleményetek.

2019. márc. 17. 10:58
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
77%
Ez azért lehet, mert nem ismered őket személyesen + naiv vagy. De ezért ne haragudj meg, csak szeretném felnyitni a szemed, ha már kérdést írtál ki erről. Azért naivitás, mert ilyen magas szinten (politika) nagyrészt megtervezett szerepek szerint viselkedik a nyilvánosság előtt mindenki. Azaz nem sok valóság alapja van annak, amit látsz a felső vezetőkről, hercegnőkről stb.
2019. márc. 23. 20:11
 12/16 anonim ***** válasza:
87%
#11 Ebben lehet valami, mert ugyanazt a forgatókönyvet játsszák, mint a nyolcvanas években: a hűvös, jólnevelt trónörökös (Károly / Vilmos), a lazább, botrányos fiatalkort átélt fiatalabb fiú (András / Harry), a jótékonykodó jókislány trónörökösné (Diana / Kate) és a belevalóbb, a konvenciókkal nem törődő hercegné (Fergie / Meghan). Kb. mintha ki lenne osztva annyi szerep, hogy a rajongók közül mindenki azonosulni tudjon egy kedvenccel...
2019. márc. 24. 01:44
 13/16 A kérdező kommentje:
Amúgy amit itt az utolsó két válaszoló írt, annak lehet igazságtartalma. Tényleg, hasonlítanak a mostani hercegek/hercegnék a régebbiekre. És az is tény hogy én elég naiv voltam világ életemben,szóval köszönöm szépen az két utolsó válaszolónak.
2019. márc. 24. 06:22
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

Nincs mit, járj nyitott szemmel a világban. Amit a tévében látsz, rádióban hallasz, általában a fő sodratú médiákban: általában véve is többnyire féligazságokból és hazugságokból áll.

Így manipulálja a maroknyi hatalom az embermilliárdokat.

Na meg az iskolarendszeren át, az a másik fő manipulátor. Ált.iskolától az (orvosi) egyetemekig (gyógyszerbiznisz). Beleértve a fizika vonatkozású tudományokat is (olajbiznisz stb).

Nem az a naivitás, ha a haverunk megheccel, mivel annak nincs súlya, felesleges paranoid módon mindenre gyanakodni.

Azonban a nagy súlyú dolgokat mindig vizsgáld felül, ha javasolhatom.

Az embernek a saját gondolkodásmódját is rendszeresen felül kell vizsgálnia, ha a valóságot egyre jobban ismerni, érteni akarja.

(Alternatíva: leiszod/belövöd magad, áltatod magad, menekülsz önmagad elől stb. Utóbbiakat nem javaslom senkinek, láttam már elég illuminált embert, sajnos.)

2019. márc. 24. 20:36
 15/16 anonim ***** válasza:

Nézzünk egy kicsit

a látszat mögé (illusztráció) :

[link]

[link]

2019. márc. 24. 20:40
 16/16 anonim ***** válasza:
Én mindkettőt utalóm.
2020. júl. 19. 16:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!