Bako Diana, Kalman Sylvie velemeny?
Figyelt kérdés
Valaki ismeri oket? :D#Instagram #Kalman Szilvia
2018. jún. 6. 08:46
2/9 anonim válasza:
Tudja valaki ki Kálmán Sylvie új pasija? Elvileg már nem M Richárd, az illető még gazdagabb mert magángéppel repkednek :D
6/9 anonim válasza:
de tényleg prosti a sylvie? Úgy értem nem csak mindig 1 pénzes van neki aki fizet mindent? Lehet túl naiv vagyok. Amúgy szépek! Aki azt mondja nem , csak azért mondja mert "műnők" de ha műtétek nélkül néznének ki igy akkor tetszenének persze mindenkinek. Amúgy sztem smink nélkül nagyon kevesen szépek!!!
7/9 anonim válasza:
gusztustalan mű nő mindkettő bottal se piszkálám meg a plasztikhalmazt....de a videójukból had idézzek: beleülsz a fszba :D
8/9 anonim válasza:
#6 műtét nélkül senki néz ki így. Amúgy remélem mindketten lassú rákban döglenek meg🙏
9/9 anonim válasza:
Pszichopata elmebeteg a sok drogtól már mindkettő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!