Hol lehet olyan munkát találni ami megfelelő lenne neki:?
Akkor valamit egész biztos félreértettetek. Mert 1 nap? Nevetséges a gondolata is.
Akik a rokkantságot állapítják meg, az a bizottság behívja éves felülvizsgálatra azokat is, akiknek keze/lába hiányzik, hogy vajon jogosult e még arra a rokkantsági fokra, amit megítéltek neki. Mert egy év alatt akár vissza is nőhetett a hiányzó végtag, igen... Na most ezek alapján az általad felvázolt történet nem túl életszerű. Akár igazat írsz, akár nem.
Ja még annyit hozzá, hogy önkénteseket fogadni képes szervezethez menjen - ha van ilyen a környéken.
Ha nincs, kell keresni iskolát, önkormányzatot, bármit, ahol adnak valamilyen munkát és leigazolják.
Én is rokkant vagyok, több, mint 10 éve. Háromévente folyamatosan felül vagyok vizsgálva, a legutóbbi vizsgálat tavaly márciusban volt,ezúttal 2021-ig adták meg.
Amikor az egész rokkantsági státuszomat annó megállapították évekkel ezelőtt, akkor - az akkori életkorom miatt - ha jól emlékszem 7 vagy mennyi év kellett, amibe beleszámították a nappalin elvégzett egyetemi éveimet, meg talán mintegy 1,5 év munkaviszonyt.Így lett meg, amennyi kellett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!