Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnék szerintetek találni egy "megfelelő" lányt?
Figyelt kérdés
Próbáltam már tinderen ismerkedni, de nem sikerült. Az ott lévő lányok nagy része nem tetszik, egyszerűen nem bírom a nagy kirakott melle+segg vagy pia+cigi a kézben és a hasonló "menő" fajta képeket. Milyen helyeken lehet olyan normális lányokat találni, akik normális kapcsolatot szeretnének?2018. jan. 14. 14:51
1/10 anonim válasza:
Valóság..esetleg:D de amilyen elutasító a legtöbb lány, ne reménykedj nagyon, de próbálkozni lehet, pl parkban, valahol a városban, bulikban stb.
/L
2/10 A kérdező kommentje:
Köszi a választ!
A parkban vagy a városban milyen indokkal mehetnék oda egy lányhoz ismerkedni?
2018. jan. 14. 16:04
3/10 anonim válasza:
Kérdező, figyelj rám, a helyzetemet használva tudni fogok neked segíteni, a valóságba a múlt héten, csütörtökön vagy pénteken oda fogok menni egy lányhoz (félénk vagyok) De úgy érzem, muszály megtennem, mert nagyon aranyos-nak tűnik, az az ártatlan tekintet. Hanem, írj nekem a következő héten, privátot, hogy "mi lett?" és én elmesélem, hogy mi történt. Egyébként, ha elutasítana, akkor se kell feladni, mert a valóságba még mindig vannak normális lányok 16/F. Egyébként, privátot bárki írhat, szívesen leírom neki a történteket, hogy segítsek neki.
4/10 anonim válasza:
Na én meg lányként nem találok "normális" fiút, de próbálkozni mindig kell. Mondjuk én sosem ismerkednék online.
5/10 A kérdező kommentje:
#3: köszi.
#4: Akkor hol keresnél?
2018. jan. 14. 20:52
6/10 anonim válasza:
4es vagyok: Hát például suliban, tanfolyamon, kávézóban, könyvtárban, pubban...rengeteg hely van :)
7/10 A kérdező kommentje:
És ott hogy mehetnék oda? Mit mondhatnék?
2018. jan. 15. 19:37
8/10 anonim válasza:
Ha a kiszemelt lányka dohányzik akkor odamehetsz, hogy "ne haragudj, van tüzed?" -tüzet ad- "lángra lobbantottál" vagy ha nem, akkor "ne haragudj, nincs véletlenül vized, mert perzselő a tekinteted". Jó ezek béna szövegek xd de légy kreatív és vicces, amúgy a gyújtókérés mindig jó indítás, mert hamar fel tudja mérni mind a két fél, hogy szeretne e további beszélgetést folytatni az adott féllel.
9/10 anonim válasza:
1.Hágy éves vagy?
2.Suliban egyszer figyelmes meg a lányokat és amelyik bejön keress rá tudj meg róla sok mindent
10/10 A kérdező kommentje:
#8: Én nem dohányzom, így nem tudom, hogy mennyire jó ötlet :D
#9: 18, pár nap mulva 19 leszek. Az a baj, hogy egyetemre járok, és az "osztálytársaim" nevét sem tudom teljesen, nem hogy egy másik szakra/évfolyamra járó lány nevét :D
2018. jan. 17. 17:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!